Tuesday, November 21, 2006

Pasal Kerja

Malam ni, 22hb Makan malam Polibriged, biasala macam semester yang lepas2, tak lari dari incharge MC untuk student. Dah dapat orangnya, boleh tahan suaranya, tp yang sorang tu tak nak jadi MC untuk mlm esok plak, jenuh nak cari ganti yang lain, tp akhirnya dapat gak..
Harap mlm ni depa berdua buat yang terbaik untuk majlis tu.

Majlis tamat latihan kawad petang ni plak adalah acara kemuncak bagi student polibriged, hai tak taulah commerce boleh menang ke tidak, kalau menang pecah rekod lecturernya, hehe bukanpe, tak pernah menang sekali pun.... Selalu marine dept. je yang menang. Dinner mlm ni rasanya tak pergi, tiap-tiap sem. dah pergi...lauk sama je. Tp, yang penting tugas untuk latih MC 2 orang tu dah dibuat dengan sebaiknya...Insyaallah.

Lagi 2 minggu auditor SIRIM datang, hai mulalah semua orang sibuk,,, yelah kalau tak melepasi standard naya je..bukan muka sendiri yang malu, satu PUO terus. Insyaallah fail sendiri takat ni dah ok.

3 comments:

Cikgu Hakim said...

salam..
terlahir jugak blog no..
baru terjumpak blog nie..
awat dipendamkan je..
update la cerita2 baru..

azlanlin said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri daripada PakTam Sekeluarga di Johor..

PakTeh said...

salam.. maaf baru tau ada blog ni.

semoga akan ada entri2 terbaru selepas ini.